søndag 6. april 2014

Gulvvarmerør

Denne uken har det vært mye kveldsjobbing - nesten til kl 22 hver kveld. Vi har lagt gulvvarmerør i hele 1.etg og på badet i 2.etg. I morgen skal det flytavrettes.

Bad 2.etg
Det er lagt 25mm eps-plate som er tapet i skjøter og mot vegg som det er festet gulvvarmerør i. På kjøkkenet ble det lagt en tynnere matte og skinner for å spare litt høyde, siden flisene som skal hit er en del tykkere enn normalt. På badet i 2.etg er det lagt 6mm XPS gulvunderlag og Tyvek vindsperre som er stiftet på veggen for å sikre at det ikke skal lekke under støp. Oppå gulvvarmerørene er det lagt armeringsnett som er stripset til rørene.

I morgen skal det flytavrettes og det blir spennende.


Bad 2.etg ferdig


Kjøkken
Bad 1.etg


Samling i teknisk rom. Stort sett bare rør...

Bare rør?Soverom og liten bod 2.etg
Ellers har det skjedd mye i 2.etg denne uka og alle veggene er nå på plass og kledning pågår for fullt. Taket er ferdig. I taket har vi benyttet ferdigmalt 12x129 mdf faspanel og den er skikkelig flott! På veggene blir det Arbor V-fas ubehandlet på barnerommene. I tillegg blir det tapet på én vegg i hvert rom. I stua i 2.etg og på hovedsoverommet blir det V-faspanel fra Furnes Almenning. Denne er også ferdig malt.


Stue 2.etg
Inn til ventilasjonsaggregat
Forrige uke gjorde vi også ferdig ventilasjonsaggregatet helt selv! Det er vi godt fornøyde med å ha klart selv! Det var temmelig knotete den siste biten inn på aggregatet. Roger var på besøk og tok ansvaret for å tape "tvilsomme" skjøter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar