tirsdag 29. april 2014

Ukas aktiviteter i 2. etasje..

 Tapeten Silent Nature fra Borge ble valgt på hovedsoverommet. Går i blått og grønt slik at ikke gubben mister all maskulinitet der.. Veggene er faspanel i klassisk hvit.

 Loftstua er kledd i panel fra Moelven, type Tindre. Faspanel er malt i klassisk hvit. De siste dagen har gått med til å sparkle ørten spikerhull to ganger. Nå er det klart for toppstrøket.







Badene er kledd med Litex og behandlet med smøremembran. I morgen begynner flislegger, så da nærmer det seg ferdig resultat der..

tirsdag 22. april 2014

Tapet barnerom


 Tapeten på begge rommene er fra Borge, kolleksjonen heter Lilleby. Gutterommet er malt i nydelige Blåtind og Stratus (lys grå).

Jenterommet er malt i Blekvier og Krydderurt. I tillegg blir det nok noen rosa / røde detaljer for å sette litt jentepreg på rommet..

tirsdag 8. april 2014

Flytsparkling

I går ble hele første etasje og badet i andre etasje flytsparklet av Mjøs-Produkter. På forhånd gikk vi sammen over alle gulvene og tok ut høyder slik at vi skulle ende med riktig høyde. Kjøkkenet ble sparklet ca 9mm lavere enn de tilstøtende rommene for å ta opp den ekstra høyden som de Historiske flisene bygger.

På badene ble det støpt med ca 1:100 fall utenfor dusjsonene og vi hadde laget steng i dusjene slik at vi får ytterligere 8mm lavere gulv i dusjsonen.
Slukene er av type Purus Line 800 som er avlange og ligger innerst i dusjen. Dermed kan vi legge énsidig fall i dusjsonene.

søndag 6. april 2014

Gulvvarmerør

Denne uken har det vært mye kveldsjobbing - nesten til kl 22 hver kveld. Vi har lagt gulvvarmerør i hele 1.etg og på badet i 2.etg. I morgen skal det flytavrettes.

Bad 2.etg
Det er lagt 25mm eps-plate som er tapet i skjøter og mot vegg som det er festet gulvvarmerør i. På kjøkkenet ble det lagt en tynnere matte og skinner for å spare litt høyde, siden flisene som skal hit er en del tykkere enn normalt. På badet i 2.etg er det lagt 6mm XPS gulvunderlag og Tyvek vindsperre som er stiftet på veggen for å sikre at det ikke skal lekke under støp. Oppå gulvvarmerørene er det lagt armeringsnett som er stripset til rørene.

I morgen skal det flytavrettes og det blir spennende.










Bad 2.etg ferdig










Kjøkken
Bad 1.etg


















Samling i teknisk rom. Stort sett bare rør...

Bare rør?







Soverom og liten bod 2.etg












Ellers har det skjedd mye i 2.etg denne uka og alle veggene er nå på plass og kledning pågår for fullt. Taket er ferdig. I taket har vi benyttet ferdigmalt 12x129 mdf faspanel og den er skikkelig flott! På veggene blir det Arbor V-fas ubehandlet på barnerommene. I tillegg blir det tapet på én vegg i hvert rom. I stua i 2.etg og på hovedsoverommet blir det V-faspanel fra Furnes Almenning. Denne er også ferdig malt.


Stue 2.etg
















Inn til ventilasjonsaggregat




Forrige uke gjorde vi også ferdig ventilasjonsaggregatet helt selv! Det er vi godt fornøyde med å ha klart selv! Det var temmelig knotete den siste biten inn på aggregatet. Roger var på besøk og tok ansvaret for å tape "tvilsomme" skjøter.